Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

10 orang dan 10 blog paling dicari (google) sepanjang 2012 di Malaysia

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

10 orang dan 10 blog paling dicari (google) sepanjang 2012 di Malaysia

google zeitgeist

Semua sudah tahu yang Google mempelopori enjin carian seluruh dunia. Sebut tentang CARIAN/SEARCH sahaja, automatik orang akan ingat GOOGLE. Betul tak? Betul kannn…

“Cuba Google blablabla….”

“Sat, aku nak Google dulu…”

“Tak caya, cuba hang Google”

Semuanya GOOGLE :p Saya dan kamu juga macam itu kan?

10 orang paling dicari sepanjang 2012 di Malaysia – Google Zeitgeist

Mengikut laporan dari Google Zeitgeist, ini adalah senarai 10 orang paling dicari (diGoogle) sepanjang tahun 2012;

  1. Whitney Houston
  2. Jeremy Lin
  3. Shila Amzah
  4. Izwan Pilus
  5. Uncle Seekers
  6. Ustaz Azhar Idrus
  7. Adele
  8. Sheila Marcia
  9. One Direction
  10. Amanda Todd

*yang dimerahkan itu bermaksud kurang/tidak kenal…. 

10 blog paling dicari (google) sepanjang 2012 di Malaysia

Ini pula senarai 10 BLOG paling dicari sepanjang 2012 di Malaysia;

  1. Beutifulnara
  2. Rotikaya
  3. Ohbulan
  4. Papagomo
  5. Blog Serius
  6. Malaysia Chronicle
  7. Paultan
  8. Anak Sungai Derhaka
  9. Kari Ngeri
  10. Media Malaya

*yang dimerahkan itu bermaksud kurang/tidak kenal….

Sekian melaporkan dari UmmiHanie.com

 

15 Responses

  1. ohcikgu says:

    masih belum cukup popularlah gamaknya ye..hehe

  2. jadi lebih mengenal akan blog dan juga orang yang banyak dicari di malaysia lewat entri ini

  3. akubiomed says:

    Ustaz Azhar Idris pun tersenarai,

  4. azrijohan says:

    uishhh bila agaknya nak tersenarai kat list ni ye

  5. amirnawawi says:

    waa. Ustaz Azhar tuh.. Minat sngt ngan dia..hehe

  6. hatiputera says:

    Orang malaysia lebih suka mencari hal-hal pasal hiburan berbanding informasi ataupun fakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *